Assistent controller 3-5 jaar werkervaring – Vervuld

Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met facturatie, het opstellen van rapportages (Excel expert) en het leuk vindt om met klanten in gesprek te gaan. Deze functie bevindt zich op het snijvlak van finance en control, data analyse en commercie. Een uitdagende functie voor iemand die zowel specialist als adviseur wil zijn!

Onze opdrachtgever:

Onze klant is de schakel tussen aanbieders van telecom diensten en de grootzakelijke afnemers. Een bedrijf dat meer dan 100 mobiele aansluitingen heeft, zal moeite hebben om overzicht te houden op de kosten. Daar is specialistische kennis voor nodig. Dat levert onze opdrachtgever!

Onze klant bevindt zich op een unieke locatie. Middenin de bossen in een karakteristieke villa (omgeving Driebergen). In de villa wordt met een team van 11 medewerkers, dagelijkst gewerkt aan het verwerken van complexe facturen; de analyse daarvan en het rapporteren via maatwerk aan haar klanten. Daarnaast heeft het team ook een adviserende rol bij tenders, contractdoormetingen etc.

Wat ga jij doen als assistent controller?

Het betreft een veelzijdige en afwisselende functie. Je hebt een breed takenpakket. Om de materie eigen te maken, begin je met het controleren en bewerken van complexe facturen die aangeboden worden door de telecomproviders (aan jouw klanten). Met bewerken wordt bedoeld, het bouwen van op maat gemaakte rapportages op verzoek van de klant. Vragen van de klant komen veelal via email of telefonisch binnen.

Na een inwerktraject wordt je rol breder. Je gaat ook intakes voeren met nieuwe klanten en adviseert vervolgens over rapportage mogelijkheden (welke cijfers zijn interessant voor de klant?). Vervolgens ga je de rapportages bouwen. Dit betekent veel puzzelwerk en de juiste query’s bouwen om de gewenste data naar voren te krijgen. Het kan tevens voorkomen dat je als adviseur ingezet wordt tijdens tender trajecten (van klanten) of om een contractmeting te verrichten voor een klant.

Wij zijn op zoek naar:

Een communicatief vaardig en leergierig persoon die 3 tot 5 jaar werkervaring heeft met het maken van data analyses en rapportages. Je hebt affiniteit met ict en bent een bruggenbouwer. Jij krijgt energie van het ordenen van een grote hoeveelheid data en weet hierover ook helder en duidelijk te communiceren, zowel met collega’s als met klanten. Je bent een analist die zeer zorgvuldig te werk gaat maar het einddoel niet uit het oog verliest.

Overige functie eisen voor deze vacature:

Minimaal HBO bedrijfseconomische studie
Goede Excel beheersing (vertical zoeken/draaitabellen/ ALS/SOM)
Database structuren voor factuurproces / DWH
Kennis van Navision is een pré
Salarisindicatie € 3000,-

Enthousiast geworden? Dan ontvang ik graag zsm jouw cv!

Meer weten over deze functie? Neem gerust contact met mij op.

Voorwaarden:
Salariëring:2.500-3.000 euro bruto per maand
Contractvorm:Een jaarcontract met uitzicht op vast
Inzet:obv 40 uur p/week
Start:zsm
Meer informatie:
Naam:Maudy Hellendoorn
Functie:Consultant
Telefoon:06 – 45302018
Email:maudy.hellendoorn@talentincontrol.com