Business Controller

Bevlogen, energiek, overtuigend en zelfstandig; dát zoeken we in jou als nieuwe collega voor deze organisatie in de dienstverlenende sector. Jij maakt rapportages en analyses en denkt mee met de business. Je bent niet bang om in contact te treden en kunt je verplaatsen in dilemma’s van management. Een adviesrol past je goed!

De uitdaging

Als Business controller bied je ondersteuning aan de interne klanten door het beschikbaar stellen van cijfers en rapportages.

Je legt de verbinding tussen ‘de business’ en de cijfers, weet aan de juiste knoppen te draaien en krijgt de organisatie in het juiste spoor om doelstellingen te realiseren. Je denkt beleidsmatig mee met de organisatie en je signaleert ontwikkelingen, trends en aandachtspunten en neemt initiatieven in de advisering.

Je bent in staat om op operationeel/tactisch niveau de discussie aan te gaan en te sparren op het gebied van financiën.

Je werkt vanuit het kantoor in Zwolle maar bent ook zichtbaar op de verschillende interne klant locaties.

De Organisatie

TSN Verzorging & Verpleging is een innovatieve en dynamische thuiszorgorganisatie met zelfstandig opererende teams van Zorgprofessionals die uiteenlopende vormen van thuiszorg leveren aan met name de oudere doelgroep. Daarnaast heeft TSN drie woonzorgcentra waar cliënten verzorgd worden die niet meer thuis kunnen wonen

De functie

Als Business Controller werk je op de afdeling Finance & Control. Een afdeling die bestaat uit tien bevlogen collega’s, waarvan jij 1 van de 2 business controllers bent. Het betreft een ambitieus team dat klantgericht is en kwaliteit en een efficiënte werkwijze na streeft.

Finance & Control is een afdeling in ontwikkeling en groei. Dit brengt interessante financiële- in inrichtingsuitdagingen met zich mee die opgepakt dienen te worden vanuit een nieuwsgierige en lerende houding.

Voor wie

Kritisch en alert zijn woorden die jou goed omschrijven. Je bent vasthoudend en hebt lef en durf om zaken te benoemen. Je bent in staat om hoofd en bijzaken te onderscheiden, doorziet bedrijfsprocessen en je hebt gevoel voor systematiek en ordelijkheid.

Vanzelfsprekend beschik je over de benodigde kennis en vaardigheden waardoor je een goede sparringpartner bent.

Toe aan een volgende stap in je carrière en voldoe je aan onderstaande eisen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met optimalisatie van managementrapportages, begrotingen, P&C cyclus en het doorlichten van managementinformatie;
  • Kennis van de meest recente ontwikkelingen in jouw vakgebied;
  • In staat om moeiteloos te schakelen tussen adviserende, uitvoerende en beleidsmatige taken;
Voorwaarden
Salariëring:De functie is ingedeeld in FWG 60
Contractvorm:Jaarcontract, daarna uitzicht op vast contract
Inzet:36 uur p/week
Start:Zo spoedig mogelijk
Meer informatie:
Naam:Jan Smith
Functie:Consultant
Telefoon:06 – 54301205
Email:jan.smith@talentincontrol.com