Business Controller Farmacie- Vervuld

Vacature Senior Interim business controller zorg

Deze opdracht is ingevuld, maart 2016

Financieel bedrijfskundig vraagstuk; omtrent marges, facturatie en risk van farmacie. 

Deze opdrachtgever in Drenthe, is gefuseerd de afgelopen jaren, waardoor er meerdere IT systemen, leveranciers en afnemers zijn. De behoefte is om te onderzoeken of facturatie volledig is en of de marges in control zijn.

Daarnaast zullen door wijzigingen in regelgeving in 2017 de processen aangepast moeten worden. komt er een nieuwe ZIS/EPD en zullen keuzes en een beleid gevormd moeten worden omtrent de toekomstige inrichting van farmacie.

Van de interim adviseur wordt nu gevraagd om huidige financiële risico’s in kaart te brengen en mee te denken over toekomstige inrichting van farmacie.

Wie zoeken we voor deze vacature van senior business controller in Emmen?

Persoonlijkheid: gunfactor, politiek sensitief (niet bedreigend), overtuigend, toegankelijk, denken in kansen “Geel”volgens DISC
Professional: senior controller, ervaring in soortgelijke organisaties op gebied van benchmark, AO/IC en verandermanagement. In staat om gegevens uit diverse bronnen te onderzoeken mbv Excel of Access en in staat om in woord en schrift directie te informeren en te inspireren

Start: maart 2016

Standplaats: Emmen

Duur: 4 maanden

Inzet: 24 tot 36 uur per week

Talent in Control is een bureau in Zwolle voor werving, selectie en interim management van  HBO+ professionals, binnen afdelingen finance & control en specifiek in de zorg sector.