Business Controller Arnhem – Vervuld

“School management uitdagen tot resultaat”

In deze functie als business controller, werk je in een team van 4 collega controllers en heb jij bij voorkeur ervaring in de commerciele dienstverlening. Jij krijgt 3 scholen toegewezen, met een budget van ongeveer € 40mio totaal.

Op deze vacature business controller onderwijs past een adviseur op bedrijfskundig vlak, voor schooldirectie en hun afdelingshoofden. Schooldirectie is veelal gericht op kwaliteit van onderwijs en daarom is jouw uitdaging om directie te prikkelen tot resultaat verantwoordelijk management.

Vraagstukken zijn oa begroting, business cases en formatie. De personele impact op kosten en risk is groot en de expertise op dit terrein wordt daarom geleverd door een HR Adviseur, met wie jij veel samen werkt.

De organisatie is ambitieus en heeft hoge kwaliteitsdoelstellingen.

De uitdaging

Jij bent in staat om een actieve rol in advisering op te pakken, de cultuur van ondernemendheid en resultaatgerichtheid verder vorm te geven.
Er is binnen de afdeling veel aandacht voor groei en ontwikkeling. Als professional wordt je uitgedaagd om het team te helpen groeien in advies vaardigheden.
De concrete resultaat gebieden zijn: Je genereert managementinformatie en adviseert over o.a. de managementcontracten, de jaarplannen, de jaarverslagen en het financieel beleid. Men richt zich onder meer op het (door)ontwikkelen van de beleidsplan cyclus en P&C-cyclus, het verbeteren van stuurinformatie en het zorgen voor bruikbare analyses voor kostenbeheersing en investeringen.

Jij bent het bedrijfskundige en financiële aanspreekpunt voor de aan jou toegewezen scholen. Je weet de schooldirecties te prikkelen tot resultaatverantwoordelijk management.

De Omgeving

De business controller is werkzaam binnen de stafafdeling financiën & vastgoed. De afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het vastgoed-, inkoop en financieel beleid. Als controller werk je zelfstandig, vanuit het team voor de aan jou toegewezen scholen.

De interne lijnen zijn kort; bestuur, managementteam, individuele schoolleiders, teamleiders zijn direct nabij in de werkcontacten.

Jouw profiel

Standvastig, Overtuigend en stijlflexibel; Dat zijn de drie belangrijkste competenties in deze functie.

Er wordt actief gewerkt aan persoonlijke groei en ontwikkeling binnen deze organisatie. Je zult een persoonlijkheid test afleggen na het eerste gesprek en we zoeken een aanvullende persoonlijk voor het team van 5 controllers, met “kleur”. Jij bent bij voorkeur “groen”; een supporter/bemiddelaar met  aandacht voor samenwerken en gericht op relaties.

Je bent analytisch sterk en in staat te reflecteren op je eigen gedrag. Vanzelfsprekend ben je representatief in woord en schrift.
Je hebt een afgeronde financiële opleiding op minimaal HBO niveau en een aantal jaren ervaring in een adviserende control positie.
Ervaring in een commerciële dienstverlenende omgeving is een pré !

Het aanbod:

Wij bieden een zelfstandige verantwoordelijke functie.
Een team met bevlogen en sterke professionals.
Aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
Een jaarcontract, met uitzicht op vast.
Afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring word je ingeschaald in schaal 10 of 11 (max € 4.400– obv 36 uur).
Verlof tijdens schoolvakanties

Selectie is mijn talent; is business control jouw talent?

Deze vacature is inmiddels vervuld, maar wij helpen je graag bij het vinden van een dergelijke functie. Stuur daarom je CV aan Talent in Control of laat je telefoon nummer achter dan nemen we contact met je op om jouw ambities te bespreken.