Controller zorgadministratie – Vervuld

Financiële analyse in Excel en interesse in procesinrichting AO/IC, conceptueel denken en doorzettingsvermogen; dát is nodig voor deze vacature controller zorgadministratie.

Met een collega vervul je een initiërende rol op het gebied van horizontaal toezicht met  verzekeraars. Dit betreft een uniek pilot project in Nederland.

Opdrachtgever :

is een omvangrijke zorgorganisatie in Overijssel, met kwalitatief sterke stafafdelingen financien, control en informatie. De afdeling FC&I omvat meer dan 30 collega’s.

Jouw plezier komt voort uit het analyseren van financiële data en meedenken en inrichten van processen in de veranderende wereld van zorgadministratie en -financiering.

Je taken pakket is breed en deze functie is een uitbreiding op de bestaande capaciteit. Je bewaakt en signaleert -in samenwerking met een collega zorgcontroller- de realisatie van de productieafspraken en analyseert en verantwoordt opbrengsten om te komen tot een juiste, volledige en tijdige verantwoording van de financieringsstructuur van de organisatie. Je bent ook samen met een andere collega betrokken bij de zelfonderzoeken ggz.

Je analyseert en interpreteert financiële vraagstukken. Je adviseert hierover en ontwikkelt gerelateerd beleid.

Je bent verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige verantwoording van de opbrengsten uit de decentraal geadministreerde zorgproductie. Je signaleert indien opbrengsten achter blijven.

Je participeert in project- en werkgroepen.

Het is een bijzonder veeleisende en dynamische omgeving, waarin je werkweek gevarieerd is.

Persoonlijke eigenschappen en talenten:

Deze veelzijdige functie is niet geschikt voor iedereen. Als persoon ben je energiek en heb je lef. Je bent een creatief denker, die om kan gaan met werkdruk en oog voor detail houdt.

Je hebt een HBO+ opleiding bedrijfseconomie of accountancy

Enkele Jaren werkervaring en kennis van financien en regelgeving in zorg

Algemene kennis van administratieve organisatie (AO)

Uitstekende Kennis en vaardigheden van Excel om gegevens om te zetten in informatie
Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om te bellen met Jan op 06-54301205 of stuur direct je CV naar jan.smith@talentincontrol.com

Voorwaarden:
Salariëring:FWG60
Contractvorm:jaarcontract uitzicht op vast
Inzet:obv 36 uur p/week
Start:zsm

Meer informatie:

Naam:Jan Smith
Functie:Managing consultant
Telefoon:06-54301205
Email:jan.smith@talentincontrol.com