De eerste 100 dagen

“De eerste dagen waren nogal overweldigend, mijn eerste werkweek bestond namelijk uit een locatiebezoek in Duitsland met mijn collega’s …”.

Dit is geschreven door Kaj Rosink, die via onze bemiddeling in het voorjaar van 2018 gestart is bij Recentes als financieel analist.

Nieuwsgierig:

Door dit soort berichten realiseer ik mij weer wat een mooi beroep ik heb. Wij, Talent in Control, werken al een aantal jaren op een hele prettige manier samen met het team van Recentes. Een samenwerking waarin vertrouwen en openheid centraal staat. Onze taak is om hen te ondersteunen in de groeiambitie met passend personeel en dat blijven we met groot enthousiasme en nieuwsgierigheid naar de toekomst uitvoeren!

Recentes:

Wie of wat is Recentes? Recentes is een ambitieus en groeiend advies bureau dat gespecialiseerd is in leverancierscondities en conditiestelsels. Deze kennis zet men in zodat inkoopprocessen en –resultaten verbeteren en beheersbaar zijn. Men werkt aan diverse opdrachten in Nederland met name bij grotere organisaties zoals bijvoorbeeld Wehkamp, Blokker, Maxeda en Friesland Campina

Ben jij benieuwd hoe de eerste 100 dagen van Kaj zijn verlopen? Lees dan verder via de onderstaande link:

De eerste 100 dagen van Kaj