Een nieuw hoofdstuk

Ik ben het werving en selectie bureau Talent in Control begonnen, om meer aandacht en tijd te kunnen besteden aan opdrachtgever en aan de professional. Deze aanpak werkt, zo is het afgelopen jaar gebleken! De recruitment en interim opdrachten binnen finance, planning&control groeien gestaag.

Informeel, Betrokken en terzakekundig” dat zijn drie belangrijke waarden die passen bij onze dienstverlening en die opdrachtgevers en kandidaten als feedback benoemen. Zei ik nu “onze” dienstverlening? Ja zeker!
Inmiddels heb ik meer opdrachtgevers en daardoor minder tijd om de kwaliteit te kunnen borgen. Vanaf 14 maart 2016 verwelkom ik een nieuwe collega en begint een nieuw hoofdstuk bij Talent in Control.
Maudy Hellendoorn is zelfstandig adviseur werving en selectie en zij zal nieuwe opdrachten gaan oppakken. Ik heb eerder langdurig samengewerkt met Maudy en ben onder de indruk van haar gedrevenheid en aanpak. Ze heeft veel kennis van en ervaring met  recruitment, selectie, wervend schrijven en het voeren van gesprekken met professionals waar competenties centraal staan

Maudy  zal op interim basis, twee dagen per week de zaak ondersteunen.  Welkom Maudy!

Op deze manier voegen we een nieuw hoofdstuk toe aan de romancyclus van Talent in Control en we gaan ervan uit dat er nog veel hoofdstukken en boeken volgen. Blijf je meelezen?

Wil je alvast meer lezen over Maudy? Bekijk dan haar linkedin profiel

Jan –  JJ Voskuil – Smith