Financieel medewerker

Voor een ambitieuze organisatie in Driebergen, zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker.  De persoon die wij zoeken heeft ervaring en affiniteit met financiële werkzaamheden, is communicatief sterk, beschikt over een groot zelfstartend vermogen en draagt graag zijn of haar steentje bij aan de groei van een gedreven organisatie!

Het betreft een fulltime functie.

Onze opdrachtgever:
De markt van telecom aanbieders (providers) is complex. Een bedrijf dat meer dan 100 mobiele aansluitingen heeft, zal moeite hebben om overzicht te houden op de kosten. Alleen al het controleren van de factuur is een enorme uitdaging. Daar is specialistische kennis voor nodig. Dat levert onze opdrachtgever! Onze klant levert z.g. “factuurmanagement diensten” en zij is schakel tussen aanbieders van telecom diensten en de grootzakelijke afnemers. Zij maakt telecomkosten inzichtelijk, teneinde kostenverlaging te realiseren, contracten te beheren en daarnaast om “in control” te zijn. In een team van 11 medewerkers, wordt dagelijks gewerkt aan het verwerken van grote complexe facturen; de analyse daarvan en het rapporteren via maatwerk aan haar klanten.

Wat ga jij doen als financieel administratief medewerker?
Zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve/financiële werkzaamheden

Rapportages opstellen (in Excel)

Facturen inboeken

Gestructureerd en accuraat verwerken van facturatie gegevens

Archiveren

Controleren en corrigeren van (sub)administraties

Gewenste competenties en kennis
Voor deze functie is het van belang dat je flexibel bent en snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden. Je kan zaken goed structureren en prioriteiten stellen. Onder druk presteer je goed!

Je hebt kennis van administratieve processen en inzicht in verbetering hiervan. Tevens heb je kennis van Excel en Navision (dit is een pré). Dit aangevuld met een gerichte mbo/hbo opleiding en 2-6 jaar werkervaring maakt jou dé geschikte kandidaat!

Voorwaarden:
Salariëring:€ 2400,- / € 2900,-
Contractvorm:Uiteindelijk doel is een vast contract
Inzet:40 uur p/week
Start:in overleg
Meer informatie:
Naam:Maudy Hellendoorn
Functie:Consultant
Telefoon:06 – 45302018
Email:maudy.hellendoorn@talentincontrol.com