Financieel medewerker – zorgadministratie (Almere)

Ben jij een leergierige, proactieve en nieuwsgierige (junior) financial? Vind je het leuk om ingewikkelde data te verwerken, berichten verkeer te stroomlijnen, processen in te richten en te verbeteren en ben je een Excel specialist? Dan komen wij graag in contact met jou!

Over de opdrachtgever
Onze klant is een professional in jeugdzorg. Pleegzorg is hier een groot onderdeel van. Er zijn ongeveer 500 pleeggezinnen aangesloten. Met circa 600 medewerkers wordt er vanuit meer dan 60 behandellocaties in West-Overijssel en Flevoland gewerkt. Onze klant biedt een ambitieuze werkomgeving aan, waar jij als medewerker de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Er wordt gestuurd op talent in plaats van functie inhoud. Er werken gedreven mensen bij de organisatie die met elkaar de cliënt en het maatschappelijke belang voorop hebben staan.

Over de functie
In de afgelopen jaren hebben er grote veranderingen plaatsgevonden rondom de financiering van jeugdzorg. Dit heeft veel impact op de invulling van de cliëntenadministratie. Waar in het verleden vijf contractpartners waren, zijn dit er vandaag de dag ongeveer tachtig. Dezelfde data moet in verschillende systemen verwerkt worden en alles moet met elkaar kloppen. Juiste registratie is essentieel! Vanwege bovenstaande en de groei van de ambulante tak in de regio Almere, is er op het regio kantoor in Almere een vacature ontstaan. De belangrijkste taken zijn; berichtenverkeer stroomlijnen, (ingewikkelde) data verwerken, facturatie en/of declaraties voorbereiden.

Functie specificaties

  • HBO opleiding (economische richting)
  • Goede beheersing Excel
  • Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in een financiële omgeving
  • Ervaring op het gebied van administratie in de (jeugd) zorg is een pré

Arbeidsvoorwaarden
De functie is in eerste instantie voor de duur van één jaar. Het betreft een functie voor 32 – 36 uur per week. Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (maximaal € 2664,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).

Voorwaarden:
Salariëring:2.250 – 2.664 euro bruto per maand
Contractvorm:Tijdelijk, voor de duur van 1 jaar
Inzet:obv 32-36 uur p/week
Start:oktober
Meer informatie:
Naam:Maudy Hellendoorn
Functie:Consultant
Telefoon:06 – 45302018
Email:maudy.hellendoorn@talentincontrol.com