Junior data analist

Rapportage specialist met een ict ‘knobbel’ en gevoel voor commercie.

Onze opdrachtgever:

De markt van telecom aanbieders (providers) is complex. Een bedrijf dat meer dan 100 mobiele aansluitingen heeft, zal moeite hebben om overzicht te houden op de kosten. Alleen al het controleren van de factuur is een enorme uitdaging. Daar is specialistische kennis voor nodig. Dat levert onze opdrachtgever!

Onze klant levert zg “factuurmanagement diensten” en zij is schakel tussen aanbieders van telecom diensten en de grootzakelijke afnemers. Zij maakt telecomkosten inzichtelijk, teneinde kostenverlaging te realiseren, contracten te beheren en daarnaast om “in control” te zijn.

In een team van 11 medewerkers, wordt dagelijks gewerkt aan het verwerken van grote complexe facturen; de analyse daarvan en het rapporteren via maatwerk aan haar klanten.

Wat ga jij doen als junior data analist?

Het betreft een veelzijdige en afwisselende functie. Je hebt een breed takenpakket.

Om de materie eigen te maken, ben je in het begin vooral bezig met het controleren en bewerken van facturen die aangeboden worden door de telecomproviders (aan jouw klanten). Je beantwoord vragen van klanten, die online aangeleverd worden; vaak betekent dit dat je moet puzzelen om zaken uit te zoeken. Deze vragen verwerk je in een overzichtelijke Excel rapportage.

Vervolgens ga je als data analist nog een stapje verder. Je gaat intakes voeren met klanten en levert, conform de afspraken die je met de klant maakt, maatwerk rapportages en dataverzoeken. Het kan tevens voorkomen dat je als adviseur ingezet wordt tijdens tender trajecten (van klanten) of om een contractmeting te verrichten voor een klant.

Wij zijn op zoek naar:

Een communicatief vaardig en leergierig persoon die 2 tot 4 jaar werkervaring heeft met het maken van data analyses en rapportages. Je hebt affiniteit met ict en bent een bruggenbouwer. Jij krijgt energie van het ordenen van een grote hoeveelheid data en weet hierover ook helder en duidelijk te communiceren (oa in de vorm van rapportages), zowel met collega’s als met klanten. Je bent een analist die zeer zorgvuldig te werk gaat maar het einddoel niet uit het oog verliest.

Overige functie eisen voor deze vacature:

  • Minimaal HBO bedrijfseconomische studie
  • Goede Excel beheersing (verticaal zoeken/draaitabellen/ ALS/SOM)
  • Kennis van Power pivot / Power query is een pre
  • Database structuren voor factuurproces / DWH
  • Kennis van Navision is een pré
  • Salarisindicatie € 3000,-
  • Woonachtig binnen 30 min reisafstand van Driebergen (via Trein goed te bereiken)

google search woorden Vacature junior data analist in Driebergen;

Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om te bellen met Maudy Hellendoorn op 06-45302018.

Voorwaarden:
Salariëring:2.500-3.300 euro bruto per maand
Contractvorm:driemaand tijdelijk, daarna jaarcontract en uitzicht op vast
Inzet:obv 36 uur p/week
Start:zsm
Meer informatie:
Naam:Maudy Hellendoorn
Functie:Consultant
Telefoon:06 – 45302018
Email:maudy.hellendoorn@talentincontrol.com