Vacature Medewerker Financiën – Vervuld

Omschrijving:

Voor een zorginstelling zoeken we een ondernemende, positief ingestelde en flexibele medewerker financiën. De organisatie verandert voortdurend en dat betekent dat het takenpakket van de afdeling financiën mee verandert. Toenemende inmenging van gemeenten, veranderende financiering stromen, een mogelijke fusie met een andere organisatie, zijn slechts enkele van deze veranderingen.

Werkzaamheden:

De werkzaamheden zijn niet typisch debiteuren/crediteuren en grootboek. Door eerder genoemde inmenging van stakeholders, moeten er regelmatig maatwerk analyses gemaakt worden, moeten gegevens ingevoerd worden in overheid systemen en moeten er extracties uit het boekhoud pakket (Exact) gedaan worden.
Je kunt ook ingezet worden op meer reguliere taken zoals: aansluitingen vinden tussen grootboek en sub-administraties of debiteuren beheer.

Functieeisen:

Een MBO+ of HBO bedrijfseconomische opleiding
0-3 jaar werkervaring binnen een financiële afdeling
Affiniteit met zorgsector

Persoonlijke kenmerken:

Deze veelzijdige functie is niet geschikt voor iedereen. Je zult flexibel moeten zijn en oplossingsgericht. Er wordt veel maatwerk rapportage werk verricht en dat betekent dat je analytisch moet zijn, verbanden moet kunnen leggen en oog voor detail hebt.
Ook zullen verrichtingen soms aangepast worden, waardoor je positief moet blijven en enthousiast, om collega’s en jezelf gemotiveerd te houden.

Deze vacature is inmiddels vervuld, maar wij helpen je graag bij het vinden van een dergelijke functie. Stuur daarom je CV aan Talent in Control of laat je telefoon nummer achter dan nemen we contact met je op om jouw ambities te bespreken.
Voorwaarden:
Salariëring:1800-2600 euro bruto per maand
Contractvorm:half jaar uitzenden, uitzicht op jaarcontract
Inzet:obv 36 uur p/week
Start:november 2015