Medewerker Administratie – Vervuld

Deze functie is vervuld; februari 2016

Vacature medewerker administratie in Driebergen; Geduldige financiële puzzelaar gezocht!

De markt van telecom aanbieders (providers) is complex. Een bedrijf dat meer dan 100 mobiele aansluitingen heeft, zal moeite hebben om de kosten onder controle te houden, het gebruik van data te kunnen analyseren en om een factuur goed te analyseren en goedkeuren. Daar is specialistische kennis voor nodig. Dat levert onze opdrachtgever!

Onze klant levert zg “factuurmanagement diensten” en zij is schakel tussen aanbieders van telecom diensten en de grootzakelijke afnemers.   Zij maakt telecom kosten inzichtelijk, teneinde kostenverlaging te realiseren, contracten te beheren en daarnaast om “in control” te zijn.

In een team van 10 medewerkers, wordt dagelijks gewerkt aan verwerken van grote complexe facturen; de analyse daarvan en het rapporteren via maatwerk aan haar klanten.
Voor deze bijzondere organisatie, zoeken we een nieuwe collega die de vacature medewerker administratie kan invullen

Wat ga jij doen als Medewerker Administratie ?

Je houdt je bezig met het opstellen van rapportages in excel. Je controleert en bewerkt factuur gegevens die aangeboden worden door de telecomproviders. Je beantwoord vragen van klanten, die online aangeleverd worden; vaak betekent dit dat je moet puzzelen om zaken uit te zoeken. Het archiveren en inboeken van bijzondere facturen behoort ook tot het takenpakket.

Het bedrijf is gevestigd in een villa op een landgoed in de omgeving Driebergen. Je komt te werken in een fantastisch groene omgeving.
Het team bestaat uit ongeveer 6 medewerkers administratie, 1 assistent controller, 1 controller en een ICT medewerker.  De sfeer is ongedwongen en informeel. De lunch wordt veelal samen genuttigd en er is regelmatig een borrel of een uitje. Persoonlijk contact en interesse in je collega’s, is daarom belangrijk.

De uitdaging in deze functie is dat je enerzijds nauwkeurig en tijdig werkzaamheden verricht en aan de andere kant, voortdurend aangepaste maatwerk rapportages maakt en verstuurd. Deze functie vereist een scherpe geest, omdat je niet op de automatische piloot kunt werken en omdat je oog houdt voor verbetering in processen.

Als persoon ben je geduldig, kun je zelfsatndig werken en weet je ook onder druk rustig te blijven. Je bent klantgericht met een dienstbare opstelling en je bent niet bang om dóór te vragen. Maar jij kunt ook assertief zijn en geeft grenzen aan.

Overige functie eisen voor deze vacature:

– Goede excel beheersing (vertical zoeken/draaitabellen/ ALS/SOM)

– Minimaal een MBO+ bedrijfseconomische studie

– Salarisindicatie € 2.200 tm € 2.700

– Woonachtig binnen 30 min reisafstand van Driebergen (via Trein goed te bereiken)

google zoektermen: vacature medewerker administratie Driebergen