Medewerker Zorgadministratie – Vervuld

Omschrijving:

Zelfstandig, resultaatgericht en conceptueel denken; dat is nodig voor deze vacature medewerker zorgadministratie voor een grote zorginstelling in Deventer.
Een doener en denker met potentie tot senior medewerker. Je bent meewerkend in uitvoering maar bent deelnemer in projecten en innovaties rondom zorgprocessen. Je werkt veel samen met jouw directe collega’s en jouw leidinggevende die notabene promoveert op “zorgprogrammering”.

Jouw plezier komt voort uit het meedenken en AO inrichten van processen in de veranderende wereld van zorgfinanciering, EPD en stakeholders.
In dit team van 10 medewerkers ben jij initiatiefrijk en in staat om met energie en flair deze afdeling vorm te geven. In korte tijd kun je senior worden.

Werkzaamheden:

Je wordt als “senior” medewerker ingezet .Daarmee ben je meewerkend in zorgadministratie, coördineer je en draag je zorg voor deelprocessen met afdeling zorgcontrol en andere afdelingen.

Het vertalen van wet- en regelgeving in consequenties voor EPD applicatie. Adviseren en ondersteunen van hoofd opbrengst registratie. Signaleren van ontwikkelingen die impact hebben op de organisatie.

Functie eisen

Een HBO+ bedrijfseconomische opleiding
1 tot 5 jaar werkervaring
Kennis van administratieve organisatie (AO)
Affiniteit en theoretische kennis van zorgfinanciering
Kennis van  registratie en declaratie omtrent DBC, verrichtingen etc is een pré

Persoonlijke eigenschappen en talenten:

Flair, energie, positiviteit en gedrevenheid dat zijn woorden die jou omschrijven.
Als persoon ben je volhardend, kunt omgaan met werkdruk en behoud daarbij oog voor detail en relaties met collega’s.

 

Voorwaarden:
Salariëring:2.500-3.300 euro bruto per maand
Contractvorm:jaarcontract uitzicht op vast
Inzet:obv 36 uur p/week
Start:zsm
Deze vacature is inmiddels vervuld, maar wij helpen je graag bij het vinden van een dergelijke functie. Stuur daarom je CV aan Talent in Control of laat je telefoon nummer achter dan nemen we contact met je op om jouw ambities te bespreken.