Business Controller Zorg – Vervuld

Een bedrijf volop in verandering en invulling geven aan een nieuwe functie. Dat past niet bij iedereen. Voor een VV&T organisatie die haar control functie aanpast van “finance control” naar “business control”, zoeken we een extraverte en enthousiaste adviseur die deze cultuur kan doorbreken en samen met een senior controller, invulling wil geven aan deze nieuwe rol.

Werkzaamheden Business Controller Zorg

De business controller is verantwoordelijk voor de Planning & Control cyclus van een aantal locaties binnen de VV&T. Budget omvang ongeveer 50 miljoen euro.
In deze rol houdt de business controller het zorg management een spiegel voor op het gebied van bedrijfsvoering en beheersing van de organisatie .

Jij bent motivator en aanjager in het realiseren van het meerjarenplan en de daarin te onderscheiden stappen. Je zorgt voor juiste managementinformatie om te kunnen sturen. Ook zorgt de business controller voor ondersteuning bij het opstellen van businesscases bij projecten.

Deze vacature is inmiddels vervuld, maar wij helpen je graag bij het vinden van een dergelijke functie. Stuur daarom je CV aan Talent in Control of laat je telefoon nummer achter dan nemen we contact met je op om jouw ambities te bespreken.