“Wij beloven u, al in het eerste gesprek ervaart u onze toegevoegde waarde!”

Talent in Control is opgericht door Jan en Maudy. Ervaren consultants met een gezamenlijke missie: kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid toevoegen aan werving & selectie. Ons verbinden aan klanten en kandidaten die ook geloven in een duurzame relatie.

Zoekt u een werving & selectie bureau, die samen met u alles uit de kast haalt om dàt ene talent aan te trekken? Neem dan contact op met één van ons. Wij komen graag langs om kennis te maken.

Jan Smith | Consultant
Resultaatgericht | Eerlijk | Avontuurlijk

‘Kom in beweging’
Stil zitten kan ik niet. Ik vind het leuk om te sporten, nieuwe dingen te ontdekken en ik ben avontuurlijk ingesteld. In beweging komen is letterlijk en figuurlijk op mij van toepassing. Het is een prachtige metafoor op het gebied van werk en inkomen. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen, of als je niet lekker zit. Beweeg! Verander, leer, ontdek en experimenteer; ‘Kom in beweging’. Ik nodig je uit om de eerste stap te zetten, de tweede neem ik graag samen met je.

Maudy Hellendoorn | Consultant
Verbinder | Vastberaden | Gedreven

‘Bepaal je eigen koers’
Mijn drijfveer is bijdragen aan vooruitgang. Verbinden en synergie creëren zodat er groei en ontwikkeling ontstaat. Dit kan een heel concreet resultaat zijn maar ook iets wezenlijks als ‘levensgeluk’. In alles wat ik doe, probeer ik te handelen vanuit mijn hart. Met oprechte interesse luister ik naar de mensen om mij heen, ik probeer inzicht en vertrouwen te geven zodat een ieder zijn eigen koers durft te varen. Ik geniet van waardevolle relaties met klanten en kandidaten en met alles wat ik in mij heb, streef ik naar de beste ‘match’!

Talent in Control Remon Bomhof
Remon Bomhof | Consultant
Betrokken | Enthousiast | Nieuwsgierig

‘Game, Set, Match’
Elke dag heb ik weer nieuwe ideeën, niet alleen voor mijzelf maar ook voor professionals en organisaties. Bij Talent in Control vind ik het leuk dat we met z’n 4-en veel vrijheid hebben en zelf onze koers bepalen. Ik houd van uitdagingen en ik word blij als we elkaar kunnen versterken. Ik
geloof dat als je oprecht geïnteresseerd bent in wat de ander bezighoudt, je sowieso een leuk gesprek hebt. Als je daarnaast samen tot de ontdekking komt dat je iets kan betekenen voor elkaar, dan is dat geweldig!

Rick van Regteren | Consultant

‘Game, Set, Match’
Elke dag heb ik weer nieuwe ideeën, niet alleen voor mijzelf maar ook voor professionals en organisaties. Bij Talent in Control vind ik het leuk dat we met z’n 4-en veel vrijheid hebben en zelf onze koers bepalen. Ik houd van uitdagingen en ik word blij als we elkaar kunnen versterken. Ik
geloof dat als je oprecht geïnteresseerd bent in wat de ander bezighoudt, je sowieso een leuk gesprek hebt. Als je daarnaast samen tot de ontdekking komt dat je iets kan betekenen voor elkaar, dan is dat geweldig!

Ageeth Visscher | Office Manager
Enthousiast | Eerlijk | Spin in 't web

‘Energy flows, where attention goes’
Niet mijn woorden, wél mijn manier van leven. Ik probeer elke dag de keuze te maken om blij te zijn met wat ik heb en wie ik ben. Genieten van het leven gaat me goed af, ik geloof er in dat het naleven van deze woorden daar een grote bijdrage aan leveren. Ik ben van nature een vrolijk persoon, eigenlijk krijg ik dat ook terug in m’n leven. Mooi toch, hoe dat werkt? 
Als Office manager ontzorg ik collegas in hun dagelijkse werkzaamheden. Het uitwerken van kandidaat profielen, kandidaten uitnodigen, ruimtes reserveren, agendabeheer en boekhouding, laat het maar aan mij over. Heb je een afspraak met een van onze consultants? Grote kans dat je ergens in het proces mij ook zal spreken, ik sta je graag te woord!