Ons motto is Durf te Doen. Dit geldt voor onze kandidaten, onze opdrachtgevers en voor onszelf. Wij zijn op zoek naar professionals die zich durven te onderscheiden, die een uitdaging aan durven te gaan, die gewoon doen! Aan de andere kant, binden wij ons graag aan organisaties die verder kijken dan werkervaring en opleiding, die durven te investeren in talent, die durven te gaan voor persoonlijkheid in plaats van te gaan voor de veilige kaders van een functie.

Talent in Control is in 2015 opgericht en bestaat uit drie gedreven consultants. Alle drie met een eigen klanten- en kandidatenportefeuille waar wij als adviseur werving & selectie alles voor doen. Wij geloven in maatwerk, alleen dan kun je in de huidige arbeidsmarkt het verschil maken. Zowel voor opdrachtgevers als voor professionals. Wij zijn oprecht geïnteresseerd en hebben altijd als doel: een duurzame oplossing en relatie.

Zoekt u dedicated recruitmentpartner, die samen met u alles uit de kast haalt om dàt ene talent aan te trekken? Neem dan contact op met één van ons. Wij komen graag langs om kennis te maken. En wij beloven u, al in het eerste gesprek ervaart u onze toegevoegde waarde!


Jan Smith, Consultant 


Maudy Hellendoorn, Consultant 


Remon Bomhof, Consultant