Senior medewerker/ coördinator zorgadministratie – Vervuld

Deze vacature is vervuld juni 2016.

Ben jij een HBO+ professional met ruime ervaring in zorgadministratie en zoek je meer verantwoordelijkheid om processen in te richten, verbeteringen doorvoeren en cross-functional te werken? Dan ben jij het talent dat wij zoeken!

Over de functie

Ter ondersteuning van het hoofd zorgadministratie zoeken wij een inhoudelijk sterke senior medewerker zorgadministratie, die onder andere de afdeling verder structureert en proces verbeteringen doorvoert.

De nadruk ligt op het team facturatie en registratie. De senior zal het hoofd zorgadministratie pro-actief ondersteunen vanuit zijn expertise en heeft en behoud het overzicht over de verschillende aspecten van het facturatieproces en de financieringsstromen. De senior zal een verbindende schakel intern en extern zijn tussen het team facturatie & registratie met het team functioneel beheer alsmede met de regio’s en met het team regelgeving & procesbeheer. Aansturing vindt plaats door het hoofd zorgadministratie met periodieke afstemming met de manager FAI (vakcentrum financiën, administratie, informatievoorziening).

Over het bedrijf

Onze klant betreft een grote speler in de geestelijke gezondheidszorg en is gevestigd in Amersfoort. De afdeling zorgadministratie is onderdeel van het vakcentrum financiën, administratie, informatievoorziening (FAI). Het vakcentrum verzorgt de centrale verwerking en facturatie van de zorgregistratie en de financiële transacties.

Bij de afdeling zorgadministratie werken 11 collega’s in twee teams: functioneel beheer en facturatie & registratie

De doelstelling van de afdeling zorgadministratie is het zo optimaal mogelijk ondersteunen van het proces van bronregistratie tot facturatie en het uitvoeren van de facturatie. De afdeling werkt aan het optimaliseren van de processen, rekening houdend met wet- en regelgeving.

Functie specificaties

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Sterk op de inhoud: kennis van de registratie en facturatie op alle relevante gebieden van een grote geestelijke gezondheidszorginstelling;
  • Uitstekende sociale vaardigheden;
  • Hands on, doortastend;
  • Organisatiesensitiviteit en gevoel voor onderlinge verhoudingen;
  • Presteert goed onder druk;
  • Kennis van User.   

Contact

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en herken jij jezelf in het profiel? Dan kom ik graag in contact met jou! Hieronder tref je mijn contactgegevens aan.

Voorwaarden:
Salariëring:minimaal € 2.746,= en maximaal € 4.177,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
Contractvorm:Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd, voor de duur van één jaar. Daarna uitzicht op een vast.
Inzet:obv 36 uur p/week
Start:zsm
Meer informatie:
Naam:Maudy Hellendoorn
Functie:Consultant
Telefoon:06 – 45302018
Email:maudy.hellendoorn@talentincontrol.com