Talent in Ontwikkeling

Vraag je je ook wel eens af waarom je met die ene persoon goed kunt samenwerken en je bij de andere persoon vooral irritatie voelt? Waarom je in die ene omgeving maximaal presteert en je in een andere omgeving niet tot je recht komt? Wil je meer begrip voor jezelf en elkaar, kwaliteiten van medewerkers beter inzetten (en dus gelukkigere werknemers), een betere werksfeer en meer resultaat neerzetten? DISC biedt uitkomst!

Talent in Control is DISC gecertificeerd en ondersteunt hiermee professionals en organisaties in de bewustwording van gedrag. DISC geeft niet alleen inzicht in je eigen gedrag, krachten en valkuilen maar ook in dat van een ander. Dat is heel waardevol, want daardoor ben je in staat je in de ander te verplaatsen.

Individuele DISC training
Een DISC-gedragsanalyse is voor elke professional een verrijking. Het geeft inzicht in je jezelf. Wat voor type persoon ben ik? Wat zijn mijn capaciteiten? Wat voor omgeving past bij mij? Wat zijn mijn valkuilen? Wanneer deze vragen zijn beantwoord, ben je ook beter in staat je eigen koers te bepalen en meer geluk in werk te ervaren.

Team DISC training
Wat zijn de kwaliteiten in ons team? Hoe kunnen we elkaar nog beter inzetten en zo een beter resultaat bereiken? Wie zijn vooral goed in het aanjagen van projecten en ideeën en wie zijn de ‘afmakers’? Missen wij nog competenties in het team? Door jezelf en elkaar goed te leren kennen, kan een ieders talent optimaal worden benut. Het gevolg? Sfeer, synergie, energie, plezier en resultaat!


Nieuwsgierig wat DISC voor jou kan betekenen? Neem contact op met Maudy Hellendoorn.