Teamleider Financiële Administratie – Vervuld

Deze vacature is vervuld.

Een bedrijf in beweging en een nieuwe functie!

Finance&control (F&C) gaat verder professionaliseren en daarom zijn we op zoek naar een  Teamleider Financiële Administratie. Jij zult uitvoering en coördinatie geven aan de administratieve organisatie rondom grootboek debiteuren/crediteuren en een belangrijke opdracht is om de maandafsluiting te verbeteren en versnellen.

De uitdaging in deze vacature Teamleider Financiële Administratie

Beweging3.0 is een zorginstelling op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Amersfoort. De organisatie heeft 5.000 cliënten, 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers. Het budget in 2015 was € 133 miljoen verspreid over thuiszorg, verzorging, verpleging, revalidatiezorg, maatschappelijke zorg en welzijnswerk .

De afdeling financiën verzorgt de grootboekadministratie (3 medewerkers) , crediteuren en debiteuren inclusief zorgfacturatie (10 medewerkers) . Door fusies en samenwerkingen van zorgonderdelen in het verleden, zijn de deel administraties sub-optimaal. Een snelle en sluitende maandafsluiting, dát is de grootste uitdaging!  Daartoe zullen onderliggende processen, systemen en mensen anders ingericht moeten worden.

Concreet

De teamleider is  verantwoordelijk voor de juistheid van de betreffende administraties (debiteuren, crediteuren, grootboek)
Je werkt samen met de Finance Controller aan accurate voorbereiding en indiening van rapportages.
Je draagt bij aan de ontwikkeling van medewerkers in je team.
Je werkt aan verbetering van systemen en automatisering van gegevens.

Voor wie is dit een uitdaging? :
  • Als persoon straal je rust en overwicht uit.
  • Je kunt denken in processen.
  • In een hectische en complexe omgeving, kun jij hoofd en bijzaken onderscheiden en behoud je initiatief om beleid te ontwikkelen
  • Je hebt een (post)HBO bedrijfseconomische opleiding.

Ervaring in de zorgsector is een pré, maar professionals uit de profit sector, worden nadrukkelijk gevraagd om ook te reageren. Wil jij bij een maatschappelijk betrokken organisatie werken? Dan is dit jouw kans om in te stappen.

Voorwaarden:

Salariëring        :             FWG60
Contract vorm :             jaarcontract
Inzet                  :             obv 36 uur p/week
Start                   :             zsm