Teammanager zorgadministratie – Vervuld

Deze vacature is  vervuld februari 2017.

Leidinggeven aan 20fte, projecten aansturen, risico’s bewaken, informatisering, processen optimaliseren en talentontwikkeling staan centraal in deze functie.

Voor een grote zorgpartij in Gelderland, zijn wij op zoek naar een manager voor het team zorgregistratie en facturatie. Het team bestaat uit 20 fte, verspreid over diverse locaties in midden en zuid Nederland.

De manager die wij zoeken is gedreven en ambitieus en heeft een HBO/WO finance achtergrond (control – bedrijfseconomie). Je vindt het een uitdaging om een team verder te professionaliseren en als lid van het managementteam je steentje bij te dragen aan de doorontwikkeling van een organisatie.

Over de opdrachtgever
Onze klant betreft een organisatie die zich richt op het bieden van geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met locaties in Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht met 2500 FTE. De organisatie heeft zichzelf ten doel gesteld een High Performance Organisatie te worden.

Wat ga je doen?
Als manager geef je leiding aan een team van 20 fte. Het team is verantwoordelijk voor de correcte registratie van de geleverde zorg aan cliënten en verzorgt een tijdige en betrouwbare facturatie aan externe partijen zoals verzekeraars en gemeenten. De manager zorgregistratie en facturatie zorgt ervoor dat alle onderdelen die aan bod komen tijdens het proces van bronregistratie tot en met de facturatie op de juiste manier verlopen zodat er uiteindelijk succesvol gedeclareerd kan worden bij externe partijen.

Wat verwachten wij van een teammanager zorgadministratie?

  • Je bent financieel onderlegd zodat je opbrengsten, risico’s etc. in kaart kunt brengen en hier tijdig en accuraat sturing aan kunt geven;
  • Je hebt affiniteit met de zorg en bent bekend met administratieve processen in de zorg;
  • Je hebt kennis van en affiniteit met informatieprocessen en bent in staat om o.a. ict projecten ten behoeve van de juiste registratie van zorg te leiden (bijvoorbeeld doorontwikkeling van een EPD);
  • Je bent in staat om een initiërende rol te vervullen bij de implementatie van wijzigingen in wet- en regelgeving (op financieel gebied in de zorg);
  • Je hebt affiniteit met kennisontwikkeling en vindt het een uitdaging om de kwaliteit van een afdeling te verhogen;
  • Je draagt graag je steentje bij aan een inspirerende werkomgeving!
Voorwaarden:
Salariëring:De functie is ingedeeld in GGZ FWG 70
Contractvorm:Uiteindelijk doel is een vast contract
Inzet:36 uur p/week
Start:in overleg
Meer informatie:
Naam:Maudy Hellendoorn
Functie:Consultant
Telefoon:06 – 45302018
Email:maudy.hellendoorn@talentincontrol.com