Technisch applicatiebeheerder (gezondheidszorg)

Denk jij graag mee met de inrichting van informatiesystemen en vind je het nog leuker deze ideeën middels programmeren om te zetten in een effectieve werkwijze? Dan komen wij graag in contact met jou!

Voor deze functie zijn wij op zoek naar twee talenten op het gebied van bedrijfsinformatica/ softwareontwikkeling. Wij nodigen zowel starters als ervaren kandidaten uit te reageren! De standplaats is omgeving Arnhem.

De uitdaging
Als applicatiebeheerder werk je samen met een team aan een zo efficiënt mogelijke inrichting van het softwarepakket (XM care), zodat de geleverde zorg op de juiste manier geregistreerd en verwerkt kan worden. Een onmisbare schakel in het proces van zorg!

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het EPD (Elektronische Patiënten Dossier) maar bent daarnaast ook betrokken bij een aantal grote projecten, bijvoorbeeld het digitaal verwerken van laboratorium aanvragen en uitslagen.

Jouw kracht is programmeren in softwarepakketten, verbetervoorstellen werkbaar maken. Je bent een echte bouwer. Collega’s van een ander team vertalen de verbeteringen door naar de gebruikers.

De organisatie
Onze opdrachtgever is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. De organisatie streeft naar het leveren van excellente zorg, het betreft een ambitieuze partij! De pijlers van de organisatie zijn: kwaliteit van hulpverleners, ondersteuners en management en een open en actiegericht cultuur.

De functie maakt onderdeel uit van de afdeling Zorgregistratie en Facturatie. Een team van 20 professionals die samen werken aan de juiste registratie van de zorg (rekening houdend met wet- en regelgeving, kwaliteit etc.) en de facturatie van de geleverde zorg.

De functie

  • Je analyseert werkprocessen en adviseert over verbetervoorstellen binnen het EPD (en richting informatiemanagement). Dit is op basis van doorontwikkeling van het EPD waarbij je rapporteert aan je leidinggevende. Maar het zal ook als onderdeel van projecten zijn waarbij je rapporteert aan andere afdelingen binnen de organisatie.
  • Met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goed werkend EPD, je kunt daarbij handelen naar de belangen in een zorgorganisatie.
  • Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de implementatie van (nieuwe EPD) onderdelen en weet daarbij helder te communiceren met de collega’s van de afdeling.

 Voor wie?

  • Wij zijn op zoek naar iemand die affiniteit heeft met de zorg, je bent geïnteresseerd in zorgprocessen en hoe je deze het beste kunt ondersteunen vanuit het EPD;
  • Je hebt een afgeronde opleiding richting bedrijfsinformatie of softwareontwikkeling afgerond.
  • Je hebt kennis van Java, SQL, HTML en CSS.
  • Karakter eigenschappen die bij je passen zijn; geduld, tact en doorzettingsvermogen. Je bent daarnaast goed in het vertalen van complexe technische materie naar begrijpbare taal voor een hulpverlener.

Voorwaarden
Het betreft en fulltime functie. Je ontvangt een jaarcontract en bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een vast dienstverband. De functie is ingeschaald in FWG 60 (max € 4177,-). Je ontvangt een dertiende maand, opleidingsmogelijkheden, een sportabonnement en een laptop.

Meer informatie:
Naam:Maudy Hellendoorn
Functie:Consultant
Telefoon:06 – 45302018
Email:maudy.hellendoorn@talentincontrol.com