Trainee Zorgadministratie – Vervuld

logo dimence

Deze aanvraag is ingevuld.

Zelfstandig, resultaatgericht en conceptueel denken; dat is nodig voor deze vacature trainee zorgadministratie bij Dimence Groep in Deventer

Jij bent doener en denker, die initiatief neemt, uitvoering doet en daarnaast deelneemt aan projecten en innovaties rondom zorgprocessen. Samen werken met directe collega’s zorgadministratie en met jouw leidinggevende die visie op het vak heeft en promoveert op “demand based process management in de GGZ”.

Jouw plezier komt voort uit het meedenken en inrichten van processen in de veranderende wereld van zorgfinanciering, EPD en stakeholders.
In dit team van tien  medewerkers ben jij initiatiefrijk en in staat om met energie en flair deze afdeling verder vorm te geven. In korte tijd kun je senior worden.

Werkzaamheden:

Je wordt als “senior” medewerker ingezet .Daarmee ben je meewerkend in zorgadministratie, coördineer je en draag je zorg voor o.a. deelproces berichtenverkeer, werk je mee aan implementatie van horizontaal toezicht en stem  je veel af met betrokkenen..
Ook houd jij je bezig het vertalen van wet- en regelgeving in consequenties voor EPD applicatie. In de servicedesk EPD draai jij ook mee, om inhoudsdeskundige  te worden en te blijven.
Je adviseert en ondersteunt het hoofd opbrengstverantwoording en signaleert ontwikkelingen die impact hebben op de organisatie.

Het is een bijzonder veeleisende en dynamische omgeving, waarin je werkweek gevarieerd is.

Functie eisen

We zoeken een enthousiaste collega die beschikt over:

  • Een HBO+ bedrijfskundige opleiding
  • 1 tot 5 jaar werkervaring
  • Algemene kennis van administratieve organisatie (AO)
  • Affiniteit en theoretische kennis van zorgregistratie
  • Uitstekende Kennis en vaardigheden van Excel om gegevens om te zetten in informatie
Persoonlijke eigenschappen en talenten:

Deze veelzijdige functie is niet geschikt voor iedereen.

Competenties die nodig zijn: Energiek, zelfstandig, positief, resultaatgericht, standvastig.

Je bent een creatief denker, die om kan gaan met werkdruk en oog voor detail houdt.
De werving is door Dimence Groep  uitbesteed aan Talent in Control. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om te bellen met Jan op 06-54301205 of stuur direct je CV naar jan.smith@talentincontrol.com

Voorwaarden:
Salariëring:2.500-3.300 euro bruto per maand
Contractvorm:jaarcontract uitzicht op vast
Inzet:obv 36 uur p/week
Start:zsm
Meer informatie:
Naam:Jan Smith
Functie:Managing consultant
Telefoon:06-54301205
Email:jan.smith@talentincontrol.com

Deze vacature is inmiddels vervuld, maar wij helpen je graag bij het vinden van een dergelijke functie. Stuur daarom je CV aan Talent in Control of laat je telefoon nummer achter dan nemen we contact met je op om jouw ambities te bespreken.