grafiek herkomst kandidaten

Van LATENT maken wij TALENT

Veel werkgevers plaatsen vacatures en bereiken daar de actief werkzoekenden mee. Dat zijn kandidaten die concreet op zoek zijn naar een baan en de actie komt vanuit de doelgroep. Daarmee mist men naar schatting 80% van de potentiële kandidaten. (bron Indeed)grafiek herkomst kandidaten

 

 


Onze dienstverlening is er op gericht, om het gehele potentieel te bereiken. In 2020 bestond 64% van de bemiddelingen door Talent in Control, uit kandidaten die persoonlijk door onze consultants zijn benaderd. Dat zijn talentvolle kandidaten, die zelden actief op zoek waren naar een nieuwe functie. Het zijn mensen die door ons aan het denken worden gezet en geënthousiasmeerd worden.

Om deze kandidaten te vinden en aan te spreken, is maximale recruitment power en volledige focus en aandacht nodig. Hoe doen wij dat?

Het begint met sterk begrip van de functie en wat een werkgever te bieden heeft. Door een doelgroep analyse, de inzet van ons netwerk en de meest geavanceerde recruitmenttool van Linkedin, bereiken wij een enorme groep potentiële kandidaten in de desbetreffende regio.

Dat vraagt energie, creativiteit, vasthoudendheid en ook humor. Snel, slim en effectief ‘hunten’ is maatwerk en daarmee vinden wij kandidaten die werkgevers zelf niet vinden!

Mensen vinden is mensen werk. Lees meer waarom de beste vacaturetekst nog steeds menselijk maatwerk is