“Wat doen jullie nou anders”

Wat doen jullie nou ánders?‘ wordt ons vaak gevraagd. ‘Extreme aandacht’, dát is wat ons onderscheidend maakt. Wij besteden extréém veel aandacht aan het leren kennen – en interpreteren – van een bedrijf, een team, een functie, een manager. En we duiken compleet in de kandidaat.

Wij voegen waarde toe. We komen persoonlijk langs bij onze opdrachtgevers en geven advies over ‘het type professional’ dat in de markt is. Het type professional dat iets toe kan voegen aan de kwaliteit van de afdeling. We geven tips over taken en werkzaamheden, we benoemen cultuur. We zetten managers aan het denken. We dagen ze uit om na te denken over de kwaliteit van hun dienst, hun afdeling, hun mensen en hun eigen leiderschapskwaliteiten.

We besteden extreem veel tijd aan bestuderen van een kandidaat. Wie hebben we voor ons? Wat beweegt hem? We willen die persoon begrijpen, opvreten, vóór, achter en naast hem staan in zijn keuze voor een nieuwe functie. Welke keuzes maak je? Wat wil je uitstralen? Welke tekst en taal gebruik je?

We gaan uit de box – en er weer in – om mensen te vinden. Wij weten exáct wat iemand beweegt om een overstap te maken, of wél te reageren op de zoveelste vacature die ze zien. Omdat wíj wervend, activerend en met humor een verhaal schrijven. Een verhaal over een vacature. Over een bedrijf. Over de persoon die we zoeken. Met dat verhaal gaan wij op zoek, met één doel: de ambitie van een talentvolle professional verbinden aan de doelstellingen van een organisatie.

Zó maken wij de juiste matches.

Wij zijn Talent in Control. We zijn benieuwd naar jou.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.