Business Controller Ziekenhuis – Vervuld

Deze vacature is ingevuld.

Een bedrijf volop in verandering, verbetering van AO, invulling geven aan een nieuwe cultuurverandering en realiseren van uitdagende ambities met jouw collega business controllers! Dat past niet bij iedereen. Diverse ziekenhuizen maken een transitie door waarin business controllers “business developers” worden. Daarvoor zoeken we talentvolle control professionals, die bovengemiddeld communiceren en die bijdragen aan realisatie van ambities van afdelingen en daar zelf een bedrijfskundige visie op hebben.

Ben je bekend met DISC? Dan zou jij geel zijn. Jij denkt in kansen, bent in staat om te beïnvloeden, projecten op te pakken, bent kritisch, nieuwsgierig en betrokken.

Talent in Control is al meer dan vijf jaar, het gezicht voor functies binnen planning&control in de zorgsector in Noord-oost Nederland. Dit najaar ontstaan in Gelderland, Overijssel en Drenthe een aantal interessante posities bij mijn opdrachtgevers. Maak werk van jouw ambitie en neem contact op om jouw kansen te bespreken.

Selectie is mijn talent: is business development jouw talent ?

Werkzaamheden Business Controller Ziekenhuis

Een echte adviseur denkt mee met zorgmanagement en trekt verantwoordelijkheden naar zich toe. Je houdt als business controller het zorg management een spiegel voor op het gebied van bedrijfsvoering en beheersing van de organisatie.

Jij bent motivator en aanjager in het realiseren van het meerjarenplan en de daarin te onderscheiden stappen. Je zorgt voor juiste managementinformatie om te kunnen sturen. Ook zorgt de business controller voor ondersteuning bij het opstellen van business-cases bij projecten.

Deze vacature is inmiddels vervuld, maar wij helpen je graag bij het vinden van een dergelijke functie. Stuur daarom je CV aan Talent in Control of laat je telefoon nummer achter dan nemen we contact met je op om jouw ambities te bespreken.